کد خبر 48515
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۵

رئيس سابق ستاد مشترک ارتش رژيم صهيونيستي خواستار بالا نگه‌داشتن آمادگي اين رژيم براي مقابله نظامي با ايران شد و با اذعان به ناتواني در مقابل موشک‌هاي حزب‌الله، تصريح کرد که حزب‌الله بزرگ‌ترين مانع ارتش اسرائيل است.<BR> <BR>

به گزارش مشرق به نقل از  خبرگزاري يونايتدپرس اينترنشنال، گابي اشکنازي در جديدترين اظهارنظر درباره ايران، حزب‌الله و سوريه به لفاظي‌هاي هميشگي پرداخت و از آمريکا خواست تا تهديد اقدام نظامي را براي ايران زنده نگاه دارد.

اشکنازي که فوريه گذشته از رياست ستاد مشترک ارتش رژيم صهيونيستي خداحافظي کرد در سخنراني خود در دانشگاه بارايلان رژيم صهيونيستي تاکيد کرد که اسرائيل بايد آمادگي خود براي رويارويي نظامي با ايران آمادگي خود را حفظ کند.

وي حزب‌الله را بزرگ‌ترين مانع در راه اين رژيم دانست و با بيان اين ادعا که سوريه بزرگ‌ترين زرادخانه سلاح در خاورميانه را دارد، مدعي شد که اين کشور سلاح‌هاي شيميايي زيادي دارد.


اسرائيل بايد آمادگي خود را براي مقابله با ايران حفظ کند

گابي اشکنازي در خصوص ايران گفت: ما به ادامه بالا بردن آمادگي اسرائيل براي گزينه نظامي [مقابل ايران] پايبنديم و جمع نظام ايران با سلاح اتمي چيزي است که اسرائيل نمي‌تواند با آن موافقت کند.

وي در حالي سخن از آماده نگاه داشتن رژيم صهيونيستي براي مقابله نظامي با ايران مي‌راند، که چندي پيش مئير داگان رئيس سابق موساد ايده حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران را ايده‌اي کاملا احمقانه توصيف کرده بود.

اشکنازي مدعي شد که احتمال آغاز حمله نظامي به ايران، چيزي بود که غرب را به تحريم ايران وادار کرد و خسارت‌هاي اقتصادي موجب توقف برنامه هسته‌اي ايران در سال 2003 شد.

وي به قدرت ايران در منطقه اذعان کرد و گفت: برنامه‌هاي خاورميانه را در زمان کنوني دو کشور غير عرب يعني ايران و ترکيه تعيين مي‌کنند در حالي که اگر حمايت‌هاي ايران از حزب الله و حماس نبود، اين دو الان در اين حال نبودند بنابراين خوب است که ارتش اسرائيل براي رويارويي با چالش ايراني آماده باشد.

رئيس سابق ستاد ارتش رژيم صهيونيستي به اين واقعيت اشاره کرد که حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران تاواني بسيار بزرگ دارد. وي در ادامه هراس رژيم صهيونيستي را از قدرت ايران هسته‌اي به نمايش گذاشت و افزود «ولي بايد همه تلاش خود را به کار گرفت تا خاورميانه زير پرچم هسته‌اي ايران نرود».

سوريه بر خلاف مصر است

اشکنازي در اشاره به تحولات سوريه، اعلام کرد که «مدت انقلاب در سوريه طولاني خواهد بود و بر خلاف مصر، [بشار] اسد از مراکز قدرتي که در اختيار اوست صرف‌نظر نخواهد کرد.

وي در ادامه فضاسازي عليه سوريه مدعي شد که «سوريه بزرگ‌ترين زرادخانه سلاح را در خاورميانه بخصوص سلاح‌هاي شيميايي دارد و اگر سوريه به آشوب کشيده شود نمي‌توان دريافت که امور به کجا ختم مي‌شود».

حزب‌الله بزرگ‌ترين مانع در برابر ارتش اسرائيل است

اين مقام بلندپايه ارتش رژيم صهيونيستي به حزب الله نيز پرداخت و آن را بزرگ‌ترين مانع در برابر ارتش اسرائيل دانست و گفت: بر خلاف انتقادهايي که از جنگ دوم لبنان مي‌شود، بازدارندگي (اسرائيل پس از اين جنگ) افزايش يافت و من زماني طولاني مانند اين براي آرامش با حزب‌الله را به ياد ندارم و اکنون ما بچه‌هايي از نسل جديد در کريات شمونه (در شمال اسرائيل) داريم و اکنون در حال پا گذاشتن به کلاس اول ابتدايي هستند ولي تاکنون صداي آژير خطر را نشنيده‌اند.

وي اعلام کرد: حزب‌الله اگر بخواهد مي‌تواند تعداد زيادي موشک به هر نقطه‌اي از اسرائيل شليک کند ولي حزب الله قدرت اشغال کردن الجليل را ندارد يا حماس قادر نيست صحراي نقب را اشغال کند بنابراين ما بايد تاکتيکي در پيش بگيريم که اجازه شليک موشک را به آنان ندهيم و تا حد امکان مدت زمان جنگ را کاهش بدهيم.

بحران کمبود نيرو در ارتش اسرائيل

اشکنازي در ادامه به مشکل داخلي ارتش اين رژيم پرداخت و از کاهش پيوستن جوانان اسرائيل به خدمت سربازي انتقاد کرد و گفت اين وضعيت در آينده به «مشکلي خطرناک» براي اسرائيل تبديل مي‌شود بخصوص اينکه 48 درصد کودکان کلاس اول ابتدايي در اسرائيل (يعني سن 6 سال) صهيونيست نيستند (و از اعراب و حريدي هستند) و اين آمار رو به افزايش است.

سيطره بر منابع آبي کم‌اهميت‌تر از کنترل بر يک منطقه اشغال شده نيست

اشکنازي به موضوع مرزهاي فلسطين اشغالي و اهميت آن پرداخت و با بيان اين سوال که آيا اسرائيل بايد مناطقي را به موازات مرزهاي خود در اختيار خود [در اشغال] داشته باشد يا خير، گفت: مسئله مرزها مهم است ولي مهم‌تر کنترل آن چيزي است که از اين کشور همسايه به سوي اسرائيل خارج مي‌شود براي نمونه حضور نظامي اسرائيل در رود اردن اهميت دارد... روشن است که فقط حاکميت داشتن بر خاک [يک مکان] اهميت ندارد.

اشکنازي گفت: ترتيبات امنيتي، قدرت نظامي اسرائيل را بهبود مي‌بخشد ولي نبايد به وضعي برسيم که در آن وضع بر سر بازگرداندن [خاک اشغالي] توافق نداشته باشيم و بعد وارد جنگ شويم و در نهايت وارد مذاکراتي شويم که در نهايت به سازشي منطقه‌اي منجر شود.

وي اهميت سيطره بر منابع آبي را با اهميت دانست و گفت: اهميت کنترل بر عرصه هوايي و منابع آبي و حفاري براي رسيدن به منابع آبي کم اهميت‌تر از کنترل ميداني [اشغال خاک] نيست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس